Welkom in de Tempel van Liefde

Mis jij de diepgang in jezelf, in je leven en/of in je relatie? Wil jij leven vanuit vertrouwen in plaats van angst? En ben jij er klaar voor de diepgang?

In verbinding

Wij stellen onze liefdevolle energie voor jullie open, om er op die manier voor te kunnen zorgen dat jij/jullie helemaal jezelf durven te zijn, zonder stempels zonder labels. Open en zonder oordeel, zoals je bent in je puurste vorm. Pas dan kan jij jouw hart openen en liefdevol verbinden. Wij bieden behandeling op maat en voelen intuïtief aan wat er nodig is om jou/jullie weer in verbinding te brengen.

 Een plek te bieden waar je helemaal kunt zijn en de liefde mag voelen. 

Onze missie is:

Wij zijn er voor jou!

6 maanden traject voor koppels

openen naar elkaar en dieper connecten

1x foto voor aanvang
6 x 1,5 uur verdiepende sessie
1x duo kundalini activatie
1x fotoshoot als afsluiter
 incl. 20 bewerkte foto's om jullie
 liefde en verbinding vast te leggen


De verdieping in met elkaar

totaal € 1450 voor 2 personen

''De veilige en vertrouwde bedding was zo fijn, ontspannen en tegelijkertijd een hele intense diepe reis waardoor mijn lijf geheeld en hersteld werd. Dankbaar voor jullie liefdevolle energie, stroming, warmte, ZIJN. Blij dat ik dit mezelf cadeau heb gedaan.''

Review

"Wat een prachtige healing. Er gebeurde zoveel. Dankbaar om erbij te mogen zijn. Geweldige lieve mensen. Zo puur. Echte aanrader".

Review

"Wat was het bijzonder, zo liefdevol deze 2 mensen. Er gebeurde zoveel moois, heb mij alleen maar gedragen gevoelt. Een zuivere energie, zo krachtig. De persoonlijke ondersteuning was zeer waardevol. En een hele fijne groep, was echt een cadeautje. Dankjewel Daisy & Luke".

Review

"Kwetsbaar zijn naar elkaar en je gevoel uitspreken in een relatie. Het lijkt voor jullie de normaalste zaak van de wereld. En juist dat maakt jullie zo bijzonder. Jullie hebben me op zoveel manieren leren openen. Daarin schuilt heel veel geluk, liefde en licht".

Review

''Daisy & Luke zijn lieve, warme mensen. Met veel geduld geven ze inzicht in oude patronen en helpen je deze te doorbreken''.

Review

induviduele sessie

Tot jou kern, diep gewortelde trauma's aankijken, doorleven en transformeren. Wij zetten ons hele zijn in voor jou. Om jouw naar je hoogste frequentie van licht en liefde te brengen. Het leven in vrijheid, bevrijd van dat wat jou niet meer dient.

Met Daisy & Luke

€ 145
duur 1.5 uur

luke Kirkels

Luke stemt zich af op jou en de energie. Hierdoor komen (oude) systemen aan het licht,
spiegels voor gehouden en triggers aangegaan.
inzichten , healing en echte liefdevolle aanwezigheid worden gegeven, zodat er diepe transformatie plaats kan vinden.

Kundalini flow facilitator,
Lichtwerker & Healer

ont-moeten we samen?

 Daisy Kirkels

Laat je meenemen op een helende transformerende reis waarin je in zachtheid mag landen in jezelf en laagje voor laagje mag afpellen naar je kern. 

Trancehealing therapeut - Medium - Fotograaf - Ceremonies - Coaching & trajecten

Ben jij klaar voor een deep DIVE?

Wij ont-moeten je graag in onze

Tempel van Liefde