Welkom in de Tempel van Liefde

Mis jij de diepgang in jezelf, in je leven en/of in je relatie? Wil jij leven vanuit vertrouwen in plaats van angst? En ben jij er klaar voor de diepgang?

In verbinding

Wij stellen onze liefdevolle energie voor jullie open, om er op die manier voor te kunnen zorgen dat jij/jullie helemaal jezelf durven te zijn, zonder stempels zonder labels. Open en zonder oordeel, zoals je bent in je puurste vorm. Pas dan kan jij jouw hart openen en liefdevol verbinden. Wij bieden behandeling op maat en voelen intuïtief aan wat er nodig is om jou/jullie weer in verbinding te brengen.

 Een plek te bieden waar je helemaal kunt zijn en de liefde mag voelen. 

Onze missie is:

Wij zijn er voor jou!

Fire up your relationship

Jullie zitten samen in een relatie, iets is er gebeurt in die relatie waardoor de passie minder is, of waardoor jullie het niet meer zo fijn hebben als voorheen. Dat kan natuurlijk iets moois zijn, maar kan ook vervelend zijn. In ieder geval mag ernaar gekeken worden en gezocht worden hoe dit omgezet kan worden naar iets fijns en krachtigs. Wij begeleiden jullie op dit pad, luisteren en gaan samen met jullie bezig om dit om te zetten. 

In verbinding komen met elkaar

€ 125,- per uur voor 2 pers.

Gery

"Ik heb een soundhealing mogen meemaken van jullie wat wel indruk maakte. In het begin dacht ik gewoon genieten, maar er werd een deur geopend en dat voelde heel bevrijdend. Een aanrader om op deze manier nog meer van jezelf te ontdekken en van de wereld om je heen".

Ingrid Lemmink

"Wat een prachtige healing. Er gebeurde zoveel. Dankbaar om erbij te mogen zijn. Geweldige lieve mensen. Zo puur. Echte aanrader".

Marieke

"Het is heerlijk om naar de soundhealing te luisteren. De trommel laat je je lichaam voelen, er gebeurt van alles, dat is moeilijk in woorden te omschrijven en voor iedereen anders. Ga het zelf ervaren!"

Yvette Huitema

"Het is zo intens jullie klanken. Van kruin tot teen komen de klanten en trillingen binnen. Je wordt geraakt tot in je kern. Het is een prachtig samenspel tussen jullie. Dankjewel voor de magische belevenis".

Angélica Mensink

"Kwetsbaar zijn naar elkaar en je gevoel uitspreken in een relatie. Het lijkt voor jullie de normaalste zaak van de wereld. En juist dat maakt jullie zo bijzonder. Jullie hebben me op zoveel manieren leren openen. Daarin schuilt heel veel geluk, liefde en licht".

Kundalini Sound & Flow

Wat doe jij als de afvoer niet meer doorloopt? ontstoppen toch? Pas dan kun je weer afwassen of stromend water gebruiken.

Dat is wat wij energetisch doen, zorgen dat het weer in jou door stroomt doormiddel van een liefdevolle kundalini activatie. Met de liefdevolle kundalini energie die door je lijf stroomt kan er veel duidelijk worden en een shifting plaatsvinden. Soundhealing en integratietijd helpt je verwerken en doorvoelen.

Ben jij klaar voor je authentieke zelf?
 Max. plek voor 6 personen

activatie & healing

€ 89,- pp

1 op 1 kundalini activatie

Mijn missie is om vrouwen te helen op seksuele stukken of beschadigingen die vaak voortkomen uit mannelijk toedoen.

Bij Mannen is dat je beter in contact brengen met je eigen seksuele energie en bewustwording daarin te creëren.

Kundalini Flow Facilitator

ont-moeten we samen?

 Daisy

TRANCE-formatie 
Met daisy maak je een transformerende reis in jezelf waarin je weer volledig in contact komt met je hart en helemaal mag zijn.

Fotografie & Medium

Tarieven zie website

Wij ont-moeten je graag in onze

Tempel van Liefde