Diepe innerlijke transformatie
 &
Laat je levensenergie stromen

Ervaar innerlijke transformatie met een Kundalini facilitator

Kundalini energie is een krachtige, spirituele energie die in ieder van ons sluimert. Het ontwaken en opwekken van deze energie kan leiden tot diepgaande innerlijke transformatie en groei. Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van deze krachtige energie, kan ik je als Kundalini facilitator je begeleiden op je reis naar zelfontdekking en spiritueel ontwaken.

Waarbij ondersteunt de kundalini activatie?

het volledig kunnen openen van jouw hart & de liefde voor jezelf

aanwezigheid in je lijf & het voelen stromen van je  (sexuele levensenergie) stroming in je lijf

innerlijke blokkades opruimen en je energiesysteem opschonen

diepe healing op celniveau

energetisch reizen in andere demensies/vorige levens
herinneren wie jij bent

Wil jij graag je Zielspad bewandelen en je bewustzijn verruimen?

Laat je meenemen op een transformerende reis waarin jou levensenergie volledig mag gaan stromen

Ben jij er klaar voor om volledig in Overgave te gaan ?

Je levensenergie, creativiteit,
je wil om iets te gaan doen vanuit liefde, passie, zachtheid & hartstocht. 

Ik ontving een aantal kundalini flow activaties via Luke. Waarin ik belangrijke doorbraken mocht maken in mijn groeiproces. Luke kan een krachtig veld vasthouden van waaruit gewerkt wordt. Maar ik voel mij ook steeds helemaal veilig bij hem, gerespecteerd en gezien in wat er in dat moment bovenkomt. Dat kunnen best intense of intieme emoties zijn. Echt fijn en helend om dit via en van een man te mogen ontvangen allemaal! Ik voel me gezegend met hem in mijn leven             Veerle 28-06-23

Wat anderen ervaren

Wat doet een kundalini activatie?

Een Kundalini-facilitator is een ervaren en getrainde professional die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen bij het ontwaken en stromen van hun Kundalini-energie. Ik heb diepgaande ervaringen van Kundalini, meditatie en ademhalingstechnieken die specifiek zijn ontworpen om de Kundalini energie te activeren en in balans te brengen.
Ik fungeer als een gids en ondersteuner tijdens het proces van Kundalini ontwaking en creër een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je kunt openstellen voor de krachtige energie die vrijkomt. Ik help je om blokkades op te lossen, je bewustzijn te vergroten en je te begeleiden bij het omgaan met de intense ervaringen die gepaard kunnen gaan met het ontwaken van de Kundalini energie.

De voordelen van werken met een Kundalini facilitator

Als Kundalini facilitator heb ik diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Kundalini energie. Ik kan je begeleiden bij elke stap van je reis en zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving.

deskundige begeleiding

ontgrendel je volledig potentieel

Het ontwaken van de Kundalini energie kan leiden tot een diepgaande transformatie van bewustzijn en persoonlijke groei. Onder mijn begeleiding kun je je volledige potentieel ontsluiten en nieuwe niveaus van bewustzijn bereiken.

Energetische balans

Kundalini energie kan soms uit balans raken, wat kan leiden tot ongemak of spanning. Ik kan je helpen om de energie in balans te brengen en eventuele blokkades op te lossen, zodat de energie vrij kan stromen en je je evenwichtig en geaard voelt.

Ondersteuning bij intense ervaringen

Het ontwaken van de Kundalini energie kan gepaard gaan met intense fysieke, emotionele en spirituele ervaringen. Ik ben getraind in het omgaan met deze ervaringen en kan je ondersteunen en begeleiden bij het integreren van de veranderingen die optreden.

Ik dacht wat zou het mij brengen, zo’n Kundalini Activatie van Luke. Het kennis maken zorgde al voor een veilig en vertrouwd gevoel. Tijdens de Kundalini Activatie werd er voelbaar een blokkade geraakt en opgelost in mijn onderrug, s’avonds thuis in bed voordat ik in slaap viel zag ik nog allerlei fel gekleurde figuurtjes voorbij komen, heel ontspannen, heel apart, een prachtige ervaring en zeker een aanrader, dankjewel Luke.   ~ Frank maart 2023

I love sweet bonbon. Tiramisu I love apple pie. Lollipop macaroon pastry danish. Sweet roll jujubes gummies tootsie roll fruitcake I love liquorice. Wafer chocolate halvah. Liquorice apple pie lollipop sweet roll powder. Oat cake sesame snaps.

Cupcake ipsum dolor sit. Amet icing candy sesame snaps toffee oat cake jelly I love macaroon.

Kundalini energie ontwaken? Ontdek je innerlijke kracht onder begeleiding van mij als kundalini facilitator 

Als je klaar bent om de krachtige Kundalini energie in jezelf te ontdekken en te ervaren, sta ik als kundalini facilitator voor je klaar om je reis naar innerlijke transformatie ondersteunen. Met mijn deskundige begeleiding, kennis en ervaring kan ik je helpen om je volledige potentieel te ontsluiten en een diepere verbinding met jezelf te ervaren. Neem gerust contact met me op en begin aan je reis naar spiritueel ontwaken en persoonlijke groei.

Module 02: Titel

Laat jouw potentiële klanten weten hoe jouw aanbod eruit ziet. Wat de inhoud van jouw aanbod is en wat ze dus van jou krijgen. Als diegene helderheid heeft over jouw aanbod, zal diegene sneller tot aankoop over gaan. Hoe je het doet maakt niet zozeer uit voor je potentiële klant, maar vooral wat het oplevert.

Tarieven
1-1 Kundalini Activatie

€ 245

1 op 1 kundalini activatie 

duur 2 - 3 uur

kundaliniactivatie 2 a 3 personen

duur 2 - 3 uur

Meer flow in je leven doordat je kundalini vrijelijk stroomt

Groeps
 Kundalini activatie

€144

Je vind mij ook hier: KUNDALINI NEDERLAND

Zie hieronder voor een mooie impressie

Gemaakt door daisy kirkels

Zie meer info
Blog Kundalini Energie

In een liefdevolle, zachte bedding je volledig veilig voelen

Ben jij er klaar voor om Helemaal terug te gaan naar wie je werkelijk bent en wilt zijn, om het leven en jou lichaam te kunnen vieren en helemaal te voelen