"Nog piepjong maar stapelgek

op elkaar. Daisy was 14 jaar".

Daisy & Luke

In 2006 hebben wij ons leren kennen. Daisy was 14 jaar en Luke 17 jaar. Nog piepjong , maar stapelgek op elkaar. We hadden meteen zo’n mooie connectie met elkaar. Vanaf 2006 hebben we samen heel veel meegemaakt. Van diepe dalen tot hoge pieken, zo diep dat we bijna besloten om uit elkaar te gaan. Onze relatie is heel bijzonder. We kennen elkaar door en door, en hebben samen een basis gelegd die heel magisch en mooi is.

Lees verder

Toen in 2017 onze zoon geboren werd zijn voor ons heel veel ballen gaan rollen. Bij Daisy kwam er heel veel los en begon aan zichzelf te werken, en tegelijkertijd werd ook Luke meegenomen in dat proces.

We gingen door diepe processen heen en trauma’s werden tot in de kern aangeraakt en doorvoeld. We leerden onszelf en elkaar nog dieper kennen. We kwamen weer terug in verbinding, bij onszelf maar ook met elkaar.

We leerden elkaar begrijpen (maar ook echt begrijpen), er te mogen zijn (zonder oordeel), en echt te luisteren naar elkaar, en daardoor werd het vertrouwen in elkaar heel erg versterkt. In eerlijkheid konden we onze gevoelens met elkaar delen, onze pijn mocht er zijn. Samen keken we ook onze seksuele blokkades aan. Ook hierin ging voor ons een wereld open. En wat is dat dan fijn dat je je zo veilig kunt voelen bij elkaar, om dit samen aan te gaan en te doen. En ook door onze eigen processen aan te gaan en dus aan onszelf te werken, zorgde dat er ook voor dat onze connectie steeds dieper en dieper werd.

"Trauma's werden doorvoeld"

En nee, voor 2017 was onze relatie zeker niet minder. We genoten echt van elkaar en hebben ook vele fijne mooie momenten beleefd. Maar toch, zaten we beide in een overlevingsmodus door gebeurtenissen en trauma’s die we in ons leven hebben meegemaakt. En dat maakt dat we dan niet echt bij ons gevoel waren. 

Het was geen gemakkelijk pad, het was heel intens. Maar juist dat brengt je naar dat diepere level samen. En daar zijn we zo ontzettend dankbaar voor. Net zoals je je hele leven aan jezelf blijft werken , is dat natuurlijk met je relatie ook zo.

Daarmee is ook de tempel van liefde ontstaan. Bij ons voel je meteen de energie van liefde. Dat maakt dat je je meteen op gemakt voelt en op warme en veilige plek bent waar je/jullie gewoon mogen zijn.

Luke Kirkels was hier nog maar twee jaar oud.

We kregen piepjong verkering. Daisy was 14 en Luke 17 jaar.

Daisy Seerden kwam tot leven.

Onze relatie is zo mooi gegroeid, onze liefde en onze energie samen is zo ontzettend mooi. Daar zijn geen woorden aan te geven. 

1989

2006

1992

meer

Ons verhaal

21 november was de bijzondere dag dat we gingen trouwen.

We kregen onze Lola een bouvier.

Vasteloavend (carnaval) zit ons bloed, en houden dus ook van een gezellig feestje.

Luke was prins bij de caranavals-vereniging. Wat was dat een bijzonder jaar.

2014

2019

2014

2014

Onze cadets uit 1976 en 1977.

2020

terug

meer

We gingen fulltime voor onszelf werken, maar eerst op vakantie met de camper naar Spanje.

We begonnen met het geven van sjamanistische soundhealing aan groepen.

Een liefdevolle en warme gezinsfoto in onze kerstoutfits.

2021

2021

2021

Onze website kreeg vorm en zo ook onze nieuwe praktijkruimte in onze prachtige tuin, uitkijkend over weilanden.

2022

terug

Leuke weetjes

over ons

"Wij zijn al sinds 2006 een stel en sinds 2014 getrouwd".

"Luke vroeg Daisy ten huwelijk tijdens onze skivakantie".

"Wij houden van reizen. Spanje is ons lievelingsland".

"Wij hebben onze eigen moestuin, Daisy is hier gek op".

"Luke heeft een liefde voor campers en caravans".

Wij ont-moeten je graag in onze

Tempel van Liefde